Over ons

 

Lasbedrijf Peijs is opgericht in 1995 als zelfstandige onderneming in Gilze. Na een snelle groei doorgemaakt te hebben zijn we in 2000 verhuisd naar een grotere locatie aan de Provinciënbaan in Rijen.

Hier zijn we in 2010 door brand in het naastgelegen bedrijfspand getroffen en noodgedwongen moeten verhuizen naar een tijdelijke locatie in Gilze.

Er is toen direct gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand aan den Bulk in Gilze.

In het ontwerp van dit bedrijfspand konden we al ons wensen uitwerken. In 2011 hebben we de nieuwe fabriek in gebruik genomen.

Tegen de stroom van de dalende economie in, heeft lasbedrijf Peijs zich door kunnen ontwikkelen en is verder gegroeid.

Om het aantal lasplekken te kunnen uitbreiden is er een expeditie hal aan het nieuwe pand gebouwd en in 2016 in gebruik genomen. 

Einde 2017 is het besluit gevallen om de huidige locatie Den Bulk in te richten om uitsluitend RVS en Aluminium producten te vervaardigen. Met deze stap kunnen wij producten vervaardigen voor de voedingsindustrie.

Gelijktijdig hebben wij een nieuw pand met een oppervlakte van 1500 m2 aan de Broekakkerweg 9 geopend waar wij stalen producten machinaal kunnen bewerken en de meest complexe laswerkzaamheden verrichten     

Lasbedrijf Peijs is een bedrijf dat vakwerk levert en er staat voor zijn klanten.

We streven naar concurrerende prijzen en korte levertijden.