Met een uniek machinepark kunnen wij maken 
wat de opdrachtgever wil 


CNC Multifunctioneel boorcentrum

De CMA Rapit drill TRD25EN 4500 is onze nieuwste aanwinst. Met deze machine zijn wij in staat om zeer nauwkeurig te boren, frezen en tappen. Ook flowdrillen gaat perfect op deze machine. Capaciteit in boren tot 25mm en tappen tot M16. Boren in lijn is geen probleem voor deze machine. Er kan een werkstuk van 4500 mm lang in één opspanning bewerkt worden!


CNC_lasrobot copy.png

CNC Las robot

Deze zeer geavanceerde  las robot kan voor u het verschil maken. Altijd dezelfde kwaliteit laswerk, in de snelst denkbare tijd.   

boren.jpg

Boren

In onze fabriek hebben we ook diverse kolomboormachines staan. Ieder met hun eigen specialiteit om zo optimaal aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen.

tig_migmag.jpg

Tig en Mig/Mag

We werken uitsluitend met A-merk lasapparaten om zo tot de beste kwaliteit te komen. We beschikken over zowel standaard als puls- lasapparatuur voor staal,
RVS en aluminium.


ponzen.jpg

Ponzen / knippen

Excenter- en hydraulische persen.  

tappen

Tappen

Om mooi en goed tapwerk te kunnen leveren beschikken we over een professioneel tapsysteem. 

 

wals

Walsen/ buigen

In onze fabriek hebben we de mogelijkheid om diverse profielen zelf te walsen en te buigen . Hierdoor kunnen we nauwkeurig werk leveren aan onze klanten. 


CNC  Zaagmachine

De Simec  MEC 120 CNC is een echt werkpaard. Met zijn zaagblad van 370mm heeft hij een grote  zaagcapaciteit  (10mm tot 100mm). In deze machine kunnen lengtes van maximaal 7000 mm verzaagd worden.

 

 


Frezen

Deze freesmachine geeft ons de mogelijkheid om nauwkeurige mallen te kunnen maken. Enkelstuks freeswerk voor derden kan er natuurlijk ook op.

Zagen

Mogelijkheden om te zagen zijn groot. Naast de Simec automaat kunnen we kiezen uit een bewo cirkelzaag, een adige halfautmatische zaagmachine en een lintzaagmachine voor grotere profielen.

_DSC9400.jpg

Nabehandeling

Er zijn diverse nabehandelingen mogelijk bij Peijs. Slijpen ofglasparelen van RVS. Poedercoaten van staal en aluminium. Ook verzinken of verchromen kan geregeld worden.